Què és el Marketing Digital?

Marketing Digital

El teu lloc web és molt important, però ja podem tenir la millor pàgina web del món, que si ningú la visita és com si no tinguéssim res. És tan important el lloc web en si com el bon posicionament i promoció perquè sigui accessible a l’usuari i fàcil de trobar.

Imagineu-vos que voleu instal·lar una botiga o un local en un gran centre comercial molt transitat. Aquest gran centre comercial equival a la xarxa d’internet. Un lloc on hi passa molta gent, i que és molt atractiu per instal·lar-hi el teu local! Molt bé! Decidit a fer-ho! I ara… Kmon, com em podeu ajudar?

Contractació de Hosting / Servidor

Primer de tot haurem de decidir quin tipus de local necessiteu. Gran? Petit? Ha de tenir un gran magatzem? ha de tenir capacitat per assumir un gran nombre de clients al mateix moment? Necessitareu tenir molts productes amb estoc? Capacitat per a moltes línies telefòniques? Quin contracte de lloguer de local us interessa més? Potser podríeu pagar una mica més i incloure mesures extres de seguretat, o de manteniment del local.

Disseny Pàgina web

Ja tenim el local!! Quin és el següent pas? Ara ens tocarà dissenyar l’espai interior, preparar l’aparador perquè sigui atractiu visualment, però que també exposi ben bé el que hi ha a l’interior,
Quan el client ja ha entrat al local, voleu per exemple que tingui llibertat de tocar, remenar, i fins i tot provar els productes? O bé preferiu que hagi de consultar abans de fer res? O potser seria millor que trobés de seguida el que li volem vendre, sense que tingui cap mena de distracció, i que en pocs minuts finalitzi la compra? Voleu crear només un punt d’informació, o voleu poder agafar comandes? En el cas que vulgueu poder cobrar, quines formes de pagament acceptareu?

Ara sí que ja està tot!! Tenim un local adequat a les nostres necessitats, i dissenyat per atraure els nostres clients!! Obrim portes!!

POSICIONAMENT A GOOGLE / SEO

Heu pensat a on voleu que s’instal·li el vostre local dins el centre comercial? Segur que preferiu un bon lloc molt transitat que no pas un de poc freqüentat. Voldreu negociar amb el centre comercial poder sortir ben visibles en el mapa de l’entrada principal, poder instal·lar cartells per a guiar el client cap al vostre negoci, i ser en definitiva, ben visibles i molt presents constantment, tant perquè el vostre client us trobi rapidament com per atraure també a qui està de pas i en un principi no era client vostre.

PUBLICITAT A GOOGLE / SEM

I finalment… Voleu fer publicitat? voleu que aquesta publicitat sigui selectiva i es reparteixi només a perfils de clients potencials? Voleu que quan un client compri un producte determinat a un altre local se li entregui publicitat vostra o un val de descompte?

XARXES SOCIALS

Tots sabem que el boca-orella és una de les millors propagandes que existeix, les recomanacions dels mateixos clients ens publicitarà per arribar a nous clients, a la vegada que us ajudarà a conèixer les preferències dels usuaris i així poder promocionar els vostres punts més forts al mateix temps que milloreu o corregiu possibles errors.
Tant l’atenció directa amb el client com la comunicació amb ell és importantíssima per a donar imatge de proximitat i per guanyar-vos la seva confiança i fidelitat.

EMAIL MARKETING

Vols enviar algun tipus d’informació, descomptes o promocions als teus clients per tal de fidelitzar-los? O prefereixes deixar propaganda a totes les bústies de la ciutat per tal de donar-te a conèixer i captar nous clients? 

Vols que t'ajudem?

Demana'ns més informació sense compromís, te la donarem encantats!
Kmon