Creació de

Web WordPress Petita

El lloc web és el més important de la teva presència a internet. De totes les plataformes digitals, és l’única que tu en seràs el propietari al 100%, podríem dir que serà el teu patrimoni a la xarxa. En canvi, altres eines digitals com les xarxes socials sempre seran del propietari de la plataforma, que si un dia, pel motiu que sigui, decideix tancar o canviar-te les condicions, no hi podries fer res, ja que no en tens el control. Per tant necessites una web on tu en tinguis el control i fer servir les altres eines per a donar-la a conèixer.

També cal fugir de les plataformes de web prefabricades, ja que a part de tenir problemes de posicionament, no seran mai teves i passa exactament el mateix.

A Kmon Marketing som especialistes en la creació de webs creatives, fetes a mida i d’última tendència en disseny. Cada client és diferent i necessita un tipus de web diferent.

Al ser especialistes en posicionament web (SEO) entreguem les webs optimitzades per als buscadors. Treballem amb servidors d’última tecnologia i amb molta capacitat i velocitat, cosa que a part d’afavorir l’experiència de l’usuari quan està al nostre lloc web, millora molt pel que fa al posicionament. A Google no li agraden les pàgines lentes. A part com que el servei tècnic dels servidors és 24/7 (24 hores els 7 dies de la setmana) et proporciona confiança i tranquil·litat.

Escollim el millor gestor de continguts segons el tipus de negoci del client i segons l’ús i la importància que se li vulgui donar a la web. Som especialistes en WordPress, gestor de continguts que cada dia està guanyant més terreny en el mercat, fàcil de gestionar i amb infinitats de possibilitats, però que alhora et pot portar moltes dificultats si no en tens els coneixements adequats. Per exemple, cal anar molt amb compte a l’hora d’escollir la plantilla i els plugins per tal que aquests no alenteixin la pàgina i que no ens trobem amb limitacions o incompatibilitats a posteriori. Per això et recomanem que et deixis ajudar per a professionals. T’estalviaràs moltes complicacions i en poc temps tindràs la teva web llesta i optimitzada per començar-la a gestionar i poder treure avantatge als teus competidors.

Demana’ns pressupost, et sorprendràs!

Necessites una web?

Demana'ns pressupost sense compromís, t'aconsellarem sobre la millor solució pel teu negoci!
Kmon