Disseny Web

disseny web

A Kmon marketing som especialistes en disseny web. El teu lloc web és el més important de la teva presència a internet. De totes les plataformes digitals, és l’única que tu en seràs el propietari al 100%, podríem dir que serà el teu únic patrimoni a la xarxa. En canvi, altres eines digitals com les xarxes socials sempre dependràs de les seves polítiques, normes i restriccions sense tenir-ne tu el control. Per tant necessites una web on tu en siguis el propietari i fer servir les altres eines per a donar-la a conèixer.

També cal evitar les plataformes web prefabricades, ja que a part que costa més posicionar-les i que normalment has de pagar una quota, no seran mai teves del tot i t’hauràs d’adaptar a les seves “normes”.

A Kmon Marketing som especialistes en disseny web, creem webs modernes, fetes a mida i optimitzades per als buscadors. Cada client i cada negoci són diferents i necessiten un tipus de web diferent.

Al ser especialistes en posicionament web (SEO) entreguem les webs optimitzades per als buscadors. Treballem amb servidors d’última tecnologia, ubicats al país, i amb molta capacitat i velocitat, cosa que a part d’afavorir l’experiència de l’usuari quan està navegant pel nostre lloc web, millora el posicionament. Google vol que l’experiència de l’usuari sigui el més gratificant possible, per tant la velocitat del lloc web és un factor clau que el buscador té molt en compte.

Creem llocs web autogestionables. Et fem una formació perquè tu puguis pujar els continguts (fotos i vídeos), publicar articles al blog, pujar productes, etc. Tu sol et podràs gestionar la teva web si així ho desitges, i si tens cap dubte o problema nosaltres t’ajudem.

Escollim el millor gestor de continguts segons el teu tipus de negoci i segons l’ús i la importància que li vulguis donar a la web. Som especialistes en WordPress, gestor de continguts que cada dia està guanyant més terreny en el mercat, fàcil de gestionar i amb infinitats de possibilitats i compatibilitats és sens dubte la millor elecció per la majoria de negocis.

Demana’ns pressupost, sense compromís!

Necessites un lloc web?

Demana'ns pressupost sense compromís, t'aconsellarem sobre la millor solució pel teu negoci!
Kmon