SEO

El SEO (search engine optimitzation) és el posicionament de la web als buscadors. Bàsicament ens centrem en el buscador Google, ja que a Espanya és el més utilitzat amb diferència.

Però no podem oblidar els altres, ja que per exemple, si volem fer accions a l’estranger, hem de conèixer els buscadors que s’utilitzen en els països on vulguem atacar.

Google utilitza un algoritme secret per tal d’indexar les pàgines web, però que deixa entreveure quines accions li agraden més o menys i que per tant afectarà positivament o negativament al nostre posicionament.

Hi ha moltes tècniques de SEO per tal de millorar el posicionament. Hi ha tècniques “on page” que són les que podem fer des de la nostra pàgina web i les tècniques “off page” que són accions que es fan des de fora del nostre lloc web però que afecten positivament al seu posicionament.

L’algoritme de Google canvia constantment i per tant s’ha d’estar sempre ben informat dels canvis que puguin sorgir. A Kmon Marketing ens apassiona el SEO i per això estem sempre a l’última, interessant-nos pels canvis que el gegant dels buscadors pugui fer o comunicar.

No obstant això, ser especialista i estar a l’última no vol dir que en pocs dies puguem passar al davant als nostres competidors, ja que el SEO és un procés que requereix temps i existeixen moltes variables que cal tenir en compte.