Xarxes Socials

Xarxes Socials

Les xarxes socials són les millors comercials per a donar a conèixer el nostre lloc web i arribar a molts usuaris que, sense elles no hi arribaríem mai.

En el món de les tecnologies digitals que vivim actualment, és imprescindible tenir-ne, però no cal tenir-les totes i utilitzar-les només en moments determinats, és més recomanable seleccionar les xarxes socials més adients segons el tipus d’empresa i el seu públic i tenir-les ben cuidades per treure’ls el màxim profit. Per tenir una xarxa mal cuidada o abandonada és millor no tenir-la.

Un cop hàgim escollit les xarxes socials que volem utilitzar, i les hàgim configurat adequadament, les podem fer servir per compartir continguts del lloc web, crear comunitat, donar l’opció a l’usuari de poder interactuar amb l’empresa, fer sortejos, i moltes accions més. Aquest servei, que s’anomena Comunity Management, també l’oferim als nostres clients.

Però per treure-li encara més rendiment cal anar més enllà. Com tot en el màrqueting digital, cal crear una bona estratègia per a treure’n el màxim de profit, no n’hi ha prou en anar fent publicacions aïllades, cada publicació ha de tenir un objectiu i ha de ser part d’una estratègia. Aquesta es pot aplicar simplement a les xarxes socials o es pot vincular amb les altres eines de màrqueting digital, cosa que li dóna molta més força i evidentment millors resultats.

La publicitat en les xarxes socials també és una molt bona eina per arribar al nostre públic objectiu que d’una altra manera no arribaríem. Ens permet segmentar molt bé el públic per tal que la nostra publicitat arribi a un tipus d’usuari interessat en els nostres productes o serveis.

Sigui quin sigui l’ús que n’hi donem, s’han d’analitzar els resultats de les publicacions i campanyes que fem i estudiar els hàbits dels nostres usuaris i la seva interacció per tal de fer les xarxes socials encara més efectives.

 

Vols que et gestionem les Xarxes Socials?

Demana'ns més informació sense compromís, estarem encantats d'ajudar-te!
Kmon