Marketing per a ONG i Fundacions no Lucratives

Estrategia Digital Petita

A part d’ajudar a fer créixer a les empreses, a Kmon Marketing ens hem especialitzat també en el màrqueting per ONG i fundacions no lucratives. Això esdevingué arran del coneixement d’una sèrie d’eines digitals especialitzades a ajudar a fer créixer aquestes organitzacions. Aquestes eines són gratuïtes per a aquest tipus d’organitzacions i si es dominen i se’n fa un bon ús donen un resultat excepcional.

A Kmon Marketing ens hem especialitzat en utilitzar-les i ens satisfà ajudar a fer créixer a les ONG i fundacions no lucratives aplicant aquestes eines de marketing digital.

Les ajudes no poden ser millors, publicitat gratuïta a internet, ajuda en la creació de vídeos per explicar i compartir la teva història amb tot el món, i moltes més. Amb aquestes ajudes o subvencions aconseguirem arribar a gent que no et coneixia, captar voluntaris, augmentar el nombre de socis o atreure donacions de gent o entitats de tot el món de forma senzilla.

Tot i que recomanem aquesta tècnica de màrqueting digital per a ONG i fundacions no lucratives, recomanem també utilitzar les altres tècniques estàndards de màrqueting digital per impulsar encara més el creixement de les organitzacions.

Una bona web, ben posicionada i actualitzada és bàsica per a la bona imatge de l’entitat. És important que es vagi generant contingut periòdicament, normalment es fa en format notícia/blog posant-hi contingut d’interès per l’usuari. Llavors, utilitzant les xarxes socials ens ajuden a arribar a molta més gent i a poder compartir la història, causa o projectes que prèviament haurem posat al nostre lloc web.

Una altra forma d’arribar a més usuaris de la xarxa és evidentment utilitzant la publicitat de Google, tot i que aquesta té un cost, si es realitza correctament fixant uns objectius i mirant la millor forma per assolir-los, els resultats acostumen a ser molt bons, però en el cas de les ONG i organitzacions no lucratives és millor començar per les eines gratuïtes destinades exclusivament a aquests tipus d’organitzacions.

Un altre punt que s’ha de treballar és la fidelització dels socis, donants, voluntaris, etc. No ens podem oblidar dels que ja han col·laborat amb l’organització, dels quals ja tenim la informació a la base de dades. Els hem d’animar a seguir col·laborant i hem de mantenir-los informats a través de tècniques com l’email marketing o campanyes de publicitat per correu electrònic.

Si desitges més informació o vols que t’ajudem només ens has de contactar. Com ja hem dit abans, ens complau ajudar a fer créixer a les ONG i organitzacions no lucratives aplicant la nostra especialitat, el màrqueting digital.

Vols fer créixer la teva ONG o Fundació no Lucrativa?

Demana'ns més informació sense compromís, estarem encantats d'ajudar-te!
Kmon