KMON MARKETING AMB EL PETIT COMERÇ DE CASTELLÓ D’EMPÚRIES I EMPURIABRAVA
Kmon Marketing amb el comerç local de Castelló d'Empúries i Empuriabrava

Des de Kmon Marketing volem donar tot el nostre suport al petit comerç local en aquests temps tan difícils que ens està tocant viure. La crisi general provocada per la pandèmia de la Covid-19 i les fortes restriccions aplicades als negocis afecten greument al petit comerciant.

A kmon Marketing volem aportar el nostre granet de sorra intentant ajudar als comerciants del nostre poble, Castelló d’Empúries i Empuriabrava, oferint-los la nostra ajuda en temes de màrqueting digital que és la nostra especialitat. La idea és aprofitar que, a causa del tancament obligat d’alguns negocis, i que a molts d’altres els hi ha disminuït molt la feina, els oferim assessorament i/o formació gratuïta sobre qualsevol tema relacionat amb l’entorn digital. D’aquesta manera aprofitem aquest període, que esperem que passi com més aviat millor, per resoldre dubtes i millorar la presència a internet per tornar amb més força i poder tirar endavant quan tornem a la normalitat.

Alguns dels temes en què us podem ajudar són els següents:

  • Web

Necessito web? Quin tipus de web? He d’actualitzar la que ja tinc? Blog? I si a part d’offline provem de vendre online? I si implementem un sistema de cita prèvia? O un espai on la gent pugui fer les comandes de menjar per emportar? Tenim la carta del restaurant actualitzada i s’hi pot accedir mitjançant un codi QR?

  • Xarxes Socials

He d’estar a totes? Quina és la més adient pel meu negoci? A quin públic ens adrecem? Amb quina periodicitat he de publicar?

  • Publicitat a les xarxes Socials

Heu provat de fer alguna campanya de pagament a través de les Xarxes Socials? Els anuncis a les Xarxes Socials ens permeten segmentar molt bé i arribar al nostre públic objectiu obtenint molt bons resultats.

  • Google My Business i Google Maps

Hem reclamat la propietat del nostre negoci a Google My Business per poder editar la informació, contestar les ressenyes, penjar imatges, actualitzar els horaris i temes sobre la Covid-19, etc.? Animem als nostres clients a posar-hi ressenyes?

  • Tripadvisor

Ens cal tenir Tripadvisor? Tenim el perfil actualitzat i contestem les opinions dels nostres clients?

  • Newsletter

T’has plantejat mai tenir una comunicació comercial amb els teus clients a través del correu electrònic per mantenir-lo informat sobre el teu negoci, novetats, promocions, etc.?

  • Posicionament web (SEO)

Tenim la web ben posicionada a Google? Què podem fer per millorar el posicionament?

  • Publicitat a Google (SEM)

Els anuncis de Google (Google Adwords o Google Ads) són la millor manera d’aparèixer a les primeres posicions dels resultats del buscador i fer la web més visible arribant així a més possibles clients.

  • Imatge corporativa

Tenim una bona imatge corporativa que segueix la mateixa línia tant offline com online? Cal renovar-la?

  • Whatsapp Business

Sabíeu que ja es pot vendre per whatsapp i mantenir comunicació amb els teus clients? Sabíeu que a més a més podeu tenir el whatsapp en un telèfon fixe i no cal que te’l posis al teu mòbil personal?

Si us podem donar un cop de mà amb qualsevol d’aquests temes, o en d’altres relacionats amb el món del màrqueting, no dubteu en reservar-nos una cita, presencial o telemàtica, i repassem junts com teniu la presència a internet i us ajudem a millorar-la gratuïtament. Donem cita prèvia per a una reunió per ordre de contacte donant preferència als negocis que han estat obligats a tancar temporalment i als membres de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló i Empuriabrava.

Podeu omplir el següent formulari i us contactarem de seguida.

#ensensortirem