Active Empordà

Projecte web


https://youtu.be/HntQnKdi4eQ

Logo Active Empordà

Active Empordà és un projecte empordanès que vol oferir a tothom la possibilitat d’experimentar i de donar a conèixer aquesta terra en totes les seves facetes, no només per gaudir del seu entorn, sinó també per descobrir a través de les seves fires, actes culturals, gastronomia, etc.

Ens ha agradat molt participar en aquest projecte, juntament amb Improcat qui ha dissenyat la imatge corporativa, i haver creat aquest lloc web activemporda.com el qual us animem a visitar i en el que hi trobareu cases amb encant repartides per les dues comarques empordaneses. Podreu filtrar els allotjaments per característiques, zones, ofertes o cases per a grups i, si finalment voleu reservar o contactar, rebreu un tracte excel·lent per part de l’equip que hi ha al darrere d’aquest projecte, persones enamorades de l’Empordà.

Tanmateix si tens una propietat a l’Empordà i la vols llogar ocasionalment mentre tu no hi ets o necessites manteniment o qualsevol altre servei, no dubtis en contactar amb ells, buscaran la millor manera de col·laborar i s’encarregaran de tot.

Vols visitar el lloc web d’Active Empordà?

K’MON!
Kmon